Wij staan voor

Ervaring

GREENBRAND is een spinoff van iso800, waar we jarenlange ervaring heben met visuele content creatie en branding voor bedrijven. Voor klanten zoals UNIZO, Cartamundi, Technopolis etc. maken we foto's en video en denken we mee na over hoe we optimaal hun boodschap kunnen brengen.

MVO

GREENBRAND ontstond vanuit de wens om mee te werken aan een oplossing rond het ecologisch vraagstuk. We missen dan wel de tools om zelf de wereld te veranderen, maar zijn gefascineerd door startups en ondernemers en willen goede ideeën een duwtje in de rug geven.

betrokkenheid

Jouw contactpersoon volgt alle processen in detail op. Zo bewaren we continuiteit en overzicht in jullie brandingproces, zelfs als er verschillende partijen mee werken. Heel wat diensten verlopen intern door GREENBRAND, waar nodig schakelen we betrouwbare freelancers in.

Transparantie

Alle prijzen worden op voorhand doorgegeven en gecommuniceerd. Ook stopt de samenwerking steeds wanneer jullie het willen en kan de content vrijelijk door jullie gebruikt en aangepast worden. Geen lange termijnsverplichtingen, geen wurgcontracten.

Discretie

Wat iedereen moet weten, roepen we van de daken. Wat vertrouwelijk is, houden we stil. Naast ons persoonlijke woord, tekenen wij en alle freelancers die betrokken worden een non-disclosure contract.

Eerlijkheid

Naar de mond praten is niets voor ons. Je hebt me dan ook niet nodig om je eigen ideeën te vormen of ze te bejubelen maar om ze te verfijnen. Samen met jou zet ik de puntjes op de i.

 

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op.