Prijzen

Bij GREENBRAND bepaal je zelf jouw pakket aan diensten. Hieronder een overzicht van enkele basis-opties, we komen met plezier langs voor een vrijblijvende offerte.

 

Brainstorm

Wij nemen in detail je huidige website, tekst, foto's, sociale media en god-weet-wat-nog-allemaal door en bespreken samen met jullie de probleempunten, onze suggesties en een eventueel verder plan van aanpak.

 

Prijzen beginnen vanaf €300 excl. btw.

Fotoshoot

Fotografie of videografie van je zaak; headshots, events, stockbeelden, congressen... you name it. Een basisshoot duurt maximum twee uur en levert je de foto's op in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor web en SE0.

 

Prijzen beginnen vanaf €350 excl. btw.

Website

Een goede website zet geïnteresseerde bezoekers om in klanten. Wij bouwen onze sites op in Squarespace. Dit platform is erg gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en vlot bruikbaar voor desktop en mobiele bezoekers.

 

Prijzen beginnen vanaf €750 excl. btw.

 

Logo's, branding, video etc. We doen het allemaal. Elke dienst is zonder verdere verplichting. We werken zo lang samen als jij het wenst.

De prijs hangt erg af van het werk. Ook kunnen we samen op zoek gaan naar een betaalbare oplossing. Contacteer ons dus gerust voor een vrijblijvende offerte.