Wat wij doen

 

FOTO en VIDEO

Greenbrand is een spinoff van iso800. Bij iso800 hebben we jarenlange ervaring met het maken van bedrijfsfotografie en -video, voor zowel grote bedrijven als startups. Of het nu gaat om een reportage, profielfoto's of een kickstartcampagne: wij zijn uw man(nen).

Website

Een toegankelijke, aantrekkelijke en levendige website is de sleutel om van een geïnteresseerde bezoeker een klant te maken. Daarom maken wij uw site met Squarespace: een hyper-eenvoudige, moderne en visueel aantrekkelijke online software die u toelaat uw eigen webstek ad infinitum aan te passen.

Branding

Wie is uw doelgroep? Wat is uw stijl? Welke kleuren passen bij u en hoe wil u bekend staan? Dit en nog veel meer zoekt GREENBRAND samen met u uit en trekken we vervolgens door in alle visuals en communicatie.

Copywriting

Kruip je liever in je labo of achter je tekentafel dan achter een word processor? Besteed je teksten uit aan GREENBRAND. Wij poten een vlot leesbare paragraaf neer met oog op duidelijkheid en web-vriendelijkheid.

SEO

Location, location, location. Wat geldt voor immo, geldt ook voor het web. De weg naar de top in Google is lang en moeizaam. In alle content die we maken houden we Search Engine Optimalisation in het achterhoofd en werken we aan jouw vindbaarheid op het web.

En wat mag dat kosten?